tirsdag 21. oktober 2008

Høsten 2008

Nå er det leeeenge siden vi har skrevet noe Molly og jeg.

Molly ble operert for løs kneskål i vår. Det var ikke noe morsomt og det ser ikke ut til at operasjonen var helt vellykket, i hvert fall så hopper hun på tre bein innimellom enda. Denne "defekten" gjør at jeg ikke vil bruke Molly i avl, den kan desværre være arvelig. Selv om den typen Molly har er veldig skjelden tar jeg ikke sjangsen, det virker ikke som om det er nok kunnskaper om arveligheten. Noe av vitsen med utstilling faller og bort da.
Sånn er det, men vi storkoser oss likevel vi to. Molly er en skikkelig pådriver for å få meg til å gå tur og trene, det er ikke værdt å tro at du skal slippe unna der. Hun tasser rundt meg og ber så pent med små blanke, brune mandeløyne til å begynne med, så blir hun strengere og mer bestemt før hun tyr til "trass"om ikke det andre hjalp.
I dag har vi vært i skogen og samlet matriell til juledekorasjonene. Vi fant masse fin mose, kongler, kvister og noen fine steiner til hagen. Jeg er jo steingal i tillegg til hunde og hagegal......

Molly liker godt å løpe rundt og snuse på alle de fine duftene i skogen og jage noen fine spor. Hun beveger seg ikke så langt unna meg, noen små runder slik at hun ikke mister oversikten over hvor jeg er. Det har hendt at jeg har klart å gjemme meg og da blir hun rimelig fortvilet hvis jeg ikke lokaliseres ganske raskt.
21/10-08 Marianne

Ingen kommentarer: